Forever Living Products

Sinds 2016 ben ik Forever business owner en gebruik en verkoop ik de producten van Forever Living Products. Deze producten bestaan allemaal uit natuurlijke bestanddelen en het hoofdbestanddeel is Aloë Vera. Ik ben in aanraking gekomen met deze producten door een vriendin. De producten geven me meer energie en mijn lichaam komt steeds meer tot rust. Maar ook voor de dieren is het een super mooi product bij wonden, huidaandoeningen of allergieën.
                                                                                   519897
Miljoenen mensen wereldwijd gebruiken dagelijks de producten van Forever en zijn hierover erg tevreden. Sommige gebruikers zijn zo tevreden over de producten dat ze besluiten om ook andere mensen kennis te laten maken met de producten en besluiten om Forever business owner te worden.
Forever is wereldmarktleider in hoogwaardige gezondheids-, huidverzorgings- en cosmetica producten op basis van aloë vera. De basis voor alle producten is de pure aloë vera gel, die via een uniek en gepatenteerd proces uit de bladeren van de aloë vera plant wordt geperst en gestabiliseerd. De gestabiliseerde gel behoudt zo langdurig haar meer dan 200 bouwstoffen. In alle producten is de pure gestabiliseerde aloë vera gel in hoge concentraties verwerkt voor een optimaal effect. Forever is ook producent en leverancier van bijenproducten. Dit assortiment van hoogwaardige producten, met door bijen geproduceerde voedingsstoffen, kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl.
Bij Forever vindt u meer dan 150 producten op het gebied van gezondheid, huidverzorging, persoonlijke verzorging, cosmetica en voedingssupplementen. Er zijn producten als bescherming tegen de zon, maar ook producten die je kunt gebruiken bij (brand)wonden, artrose, spierpijn, allergieën of verminderde energie. Er zijn ook producten die je perfect kan combineren met sporten om je spieren sneller te laten herstellen. De producten die je dagelijks gebruikt zoals tandpasta, deodorant, shampoo, bodylotion en zeep zijn ook allemaal opgebouwd uit natuurlijke bestanddelen.

 

Mochten er vragen zijn over de producten, wilt u graag wat uitproberen of bestellen, dan hoor ik het graag.

 

download