Miyo

 

 

Lunayas Secret of Myo ‘Miyo’
Een moeilijke keuze was dit, maar Miyo is precies wat haar nieuwe baasje zocht. Een open, vrolijk en actief dametje, die zowel de sport in kan als in de toekomst ingezet kan worden als therapiehond. Vanaf de eerste week gaat Miyo al mee naar de praktijk, waar ze zich vanaf het eerste moment helemaal thuis voelde.

Miyo heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een prachtige kleine meid, slank gebouwd en cute fijn koppie. Miyo is net als haar moeder een echte werkster, het maakt niet uit wat je met haar doet, ze doet het met veel overgave, zo lang ze maar met haar baasje kan werken. Of het nu behendigheid is, mantrailing, detectie, frisbee, het maakt niet uit ze doet het allemaal met veel plezier. Ze is een hond die je niet bij moet willen houden, maar die je echt vanaf een afstand moet sturen, stuur jij goed, vliegt ze over het parcour, ben jij te laat, dan bedenkt ze zelf wel even wat de beste route is. Miyo is een hondje dat heel gevoelig is, een zachte correctie is meer dan voldoende. Miyo en haar baasje zijn een perfecte match, ze zijn perfect op elkaar in gespeeld. Knuffelen en sporten zijn haar liefste bezigheden.
Doordat ze maar 10min van mij vandaan woont, zie ik haar regelmatig en als ze mij ziet is ze helemaal dol en wil ze het liefste in me kruipen. De connectie die ik met haar moeder en half broer heb, voel ik ook met haar. Een prachtig en speciaal meisje, ik kan niet wachten om te zien wat voor een pup ze ons zal brengen. 

 

 

 


Registratie: IMASC
Geb.dat. : 06.05.2017
Ouders: Sundance Blessed Ricochet (Rico) & Piccolini Aussies Cinderella (Luna)
Geslacht: Teef
 Kleur: Red W/C
Ogen:  re: Amber/ li: Amber (Blue eyed tri gen drager?)
Hoogte: 39cm
Gewicht: 10kg
Staart: Lang
Favo ding: Frisbee, ball, touw, behendigheid, knuffelen
Bijnamen: Klein bordertje, 
Eigenaar: Talitha Kouwenberg
Co-owner: Elfie Johannesma
Verblijfplaats van Miyo: Gennep

 

 

Trainingen/ Seminar/Workshop:
* Puppy cursus
* (Pré) Agility cursus
* Hoopers
* Detectie

 

Onderzoeken:
Ogen: Vrij tot juni 2020 (door Dr. B. Schröter DOK)
HD: A
ED: Vrij
OCD: Vrij
Patella: Vrij
MDR1: +/+   (via Ouders)
HSF4: +/+   (via Ouders)
DM: +/+   (via Ouders)
CEA: +/+   (via Ouders)
PRA: +/+   (via Ouders)
Echo hart: Vrij

 

Pedigree Miyo

 

 

Sire                                                                                               Dam

           

 


Foto’s