News

Vanuit www.saal-digital.nl kreeg ik een waardebon om een wanddecoratie te testen. Ik wilde graag deze foto nog groot aan de muur en heb dan ook voor deze foto gekozen om de dit product van saal-digital te testen.
Het programma is makkelijk om mee te werken en geeft ook aan of de foto van een goede kwaliteit is voor de grootte van de foto die je graag wilt hebben. Een paar dagen na het bestellen kreeg ik de foto op aluminium al thuis gestuurd. Hij was goed ingepakt, zodat er door transport geen beschadigingen op konden komen. De kwaliteit van het materiaal, de foto en de snijranden is super! Zal voor een evt volgende wanddecoratie saal-digital zeker in gedachten houden en kan ze ook zeker aanbevelen. Enigste kleine nadeel vind ik dat je alleen met credicard of paypal kunt betalen.

 

8-4-2017 We hebben met een paar pups een heerlijke wandeling gehad vandaag in de Soesterduinen. Er staan een paar foto’s op de website nu van deze heerlijke wandeling.

3-4-2017 De echo was positief en we mogen dus begin mei Luna x Rico pups verwelkomen op deze wereld.

3-3-2017 Luna is gedekt door Rico, hopelijk verwachten we begin mei haar 2e nestje.

9-11-2016 Femmi heeft het leven geschonken aan 7 prachtige pups.

13-10-2016 Femmi verwacht in de 2e week van November een nestje pups

21-4-2016 Alle pups zijn nu vertrokken naar hun gouden mandje. Wat zal ik jullie missen schatjes, maar ik weet dat jullie een super mooie toekomst tegemoet gaan.

15-2-2016 Femmi heeft het leven geschonken aan 8 pups (5 teven en 3 reuen)

14-1-2016 De echo was positief, Femmi is zwanger. Midden februari verwachten we pups!

16 en 17 december is Femmi gedekt door Noël. Midden januari weten we of we van deze prachtige honden pups mogen verwachten.