Noël

One of a Kind Noel `Noël`
Noël is een super lieve, vriendelijke en open reu. Hij is perfect met kinderen, zowel groot als klein, wel kan hij wat beschermend zijn als het gaat om de kinderen uit zijn familie. Noël is een reu geworden die goed zijn rust kan pakken, maar ook heel graag mee gaat fietsen en hardlopen, maar spelen en apporteren van zijn bal vind hij echt geweldig. Naast het actief bezig zijn met zijn familie wil hij heel graag met ze knuffelen of stukken wandelen.
Een geweldige, gevoelige en zachtaardige reu die het liefste alles onderneemt met zijn familie, dat is in mijn ogen Noël en dat maakt hem in mijn ogen de perfecte mini aussie. Ondanks dat hij pas een paar maanden in zijn nieuwe familie leeft, heeft hij zich super ontwikkeld, en heeft hij zich al helemaal aangepast aan zijn actieve leven en is activiteit en rust mooi in balans.
Naast dat Noël een super lieve en sociale reu is, zijn ook zijn kinderen en kleinkinderen mini aussies met een geweldig mooi karakter. Heerlijke werkers, maar geen overactieve aussies, super met kinderen, volwassenen en andere dieren. Ik ben heel erg benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen samen met Noël en hoe zijn kinderen, klein-kinderen en straks ook achter- kleinkinderen zich gaan ontwikkelen.

 

Noël staat beschikbaar als dekreu voor geselecteerde teven, geregistreerd als miniature australian shepherd of miniature american shepherd
Noël is available as studdog for a few selected females.

 


Registratie: MASCA
Geb.dat. : 12.01.2012
Ouders: Elvenlands Scott & Lizy Du Verdon
Geslacht: Reu
Kleur: Red merle White/
Ogen:  re: marbled / li: marbled
Hoogte: 43/ 44 cm
Gewicht: 15 kg
Staart: Lang
Favo ding: Spelen met de bal
Bijnamen:
Eigenaar: Talitha Kouwenberg
Gastgezin : Lizzy van Laarhoven
Verblijfplaats van Noël: Gemert

 

Trainingen/Seminar/Workshop:
– Flybal training

 

 

Onderzoeken:
Ogen: Volgt

HD: A1
ED: graad 0
Patella: Vrij
MDR1: +/+  (via laboklin)
HSF4: +/+   (via laboklin)
DM: +/+   (via laboklin)
CEA: +/+   (via Laboklin)
PRA: +/+  (via Laboklin)

 

Pedigree Noël

 

Sire                                                                                               Dam
Elvenlands Scott                                                               Lizy Du Verdon

 


Foto’s